ЗА НАС

Фирма "РАВИК Д"

 Доказан производител в търговията на дълготрайни и малотрайни сладкарски изделия. Производствената база на компанията се намира в град Годеч (обл. Софийска) и функционира успешно от 2003 година насам. Работим със собствена дистрибуторска мрежа на територията на София – град и област, както и с партньори от големите градове в страната. 

Продуктите с нашето лого печелят признанието на клиентите ни с безкомпромисния си вкус, прецизната изработка, първокласните суровини и професионалното обслужване по веригата от сладкарския цех до Вашата трапеза.

“РАВИК Д” ЕООД предлага голямо разнообразие от неустоими изкушения за всеки повод – сладки, соленки, кексове, торти, бисквити, бутикови сладкиши и уникални кетъринг предложения, с които да блеснете пред Вашите гости и да им оставите вкусни спомени от събитието!

Сред предпочитанията на нашите доволни клиенти са прословутите ни еклери с баварски крем и пухкавите ни ароматни козунаци, които приготвяме с много любов и по специална рецепта. За тях имаме и отличия от редица кулинарни изложения и Международния панаир в Пловдив.

Богатият ни асортимент дължим именно на Вас, уважаеми клиенти! Добрият Ви вкус и високите Ви очаквания ни мотивират да Ви предлагаме нови вкусови изживявания с визия и текстура, която очарова, изненадва и вдъхновява!

Автентичната кулинарна традиция в печивата е пресечната точка на нашата визия за храната, достойна за Вашата маса. Така че щом Вие си представяте как изглежда идеалната трапеза, ние може да приготвим вкусните акценти към нея! Гарантираме го с личното си отношение към всеки детайл и с вложената любов, с които творим за Вас!

Водени от убеждението, че за хармоничен, вкусен и активен живот са необходими качествени съставки, чиста природа и положителна нагласа, ние с удоволствие сме на Ваше разположение, за да придадем реална форма на кулинарните Ви фантазии! За нас е чест, че скоро се навършват 20 години на споделената ни страст към добрата храна – във всяка хапка! 

Благодарим Ви за доверието и за това, че избирате нас!

МИСИЯ

Нашата мисия е една – да създаваме качествени и вкусни продукти за нашите клиенти.

ПРОДУКТИТЕ, КОИТО ПРОИЗВЕЖДАМЕ:

Еклерчета с баварски крем, напудрени еклери, масленки с бадем ( гръцка курабия) , турска курабийка с орехи, звездички, рафаело с карамел, рафаело кокос, трюфел микс, целувки, тортички, пастички, скалички, соленки с пармезан, солено топче, соленка лодка, козунци, кекс мраморен, кексче с боровинки, кексче със стафиди и орехи и много други.

НАГРАДИ

  • “БУЛПЕК 2008” – първа награда за еклерите на Конкурс на потребителите;
  • “БУЛПЕК 2009” – първа награда за дребните сладки на Конкурс на потребителите;
  • “ФУДТЕХ 2009, Международен Пловдивски панаир” – Златен медал за еклерите;
  • “ФУДТЕХ 2010, Международен Пловдивски панаир” – Златен медал за козунаците